Greencajt festival
- festival koji potiče održive promjene

Kao što ističe European Climate Foundation, suočavamo se s nužnošću hitne transformacije naše ekonomije i načina života kako bismo zajednički odgovorili na ključne društvene izazove. Postizanje trajnih rješenja za suočavanje s klimatskim promjenama zahtijeva podršku i aktivno sudjelovanje svih društvenih slojeva. 

 

U tom svjetlu, Greencajt festival ima ključnu ulogu, okupljajući stručnjake i entuzijaste te potičući suradnju s ciljem zajedničkog oblikovanja održive budućnosti i rješavanja ključnih izazova klimatskih promjena. Greencajt festival najveći je regionalni događaj posvećen održivosti koji daje odgovore na ključna pitanja iz područja ESG.

Kroz ovu platformu, nastojimo povezati stručnjake i dionike iz privatnog i javnog sektora kako bismo zajednički radili na ostvarenju održive budućnosti. Ovdje se dijele iskustva, uspješne prakse i aktivno raspravlja o izazovima proizašlim iz zelene tranzicije koja oblikuje našu sadašnjost i budućnost.

 

Greencajt ne samo što pozicionira grad Zagreb kao odgovornu i održivu destinaciju, već ga istodobno predstavlja kao inspirirajuće središte okupljanja svih onih koji održivost postavljaju kao svoj prioritet!