10 do 12 – vremena je sve manje, ali vremena ima?

Klimatske promjene predstavljaju rastuću prijetnju u 21. stoljeću i predstavljaju izazov za cijelo čovječanstvo, utječu na sve aspekte okoliša i gospodarstva te ugrožavaju održivi razvoj društva.

Pitanje je samo jesmo li na 5 do 12 do katastrofe ili još stignemo reagirati. Što nam govori zadnji izvještaj IPCC-a? Gdje je na putu prilagodbe klimatskim promjenama i energetskoj tranziciji Hrvatska te što možemo učiniti danas da za deset godina budemo održivo, solidarno i pametno društvo?

Jedan na jedan o temi koja sve češće puni medijske stupce, zbog koje se donose novi Zakoni i regulative razgovaraju Dr.sc. Julije Domac, ravnatelj najuspješnije hrvatske energetske agencije REGEA i Nevena Rendeli, direktorica Prime Time komunikacija.

POWERED BY
REGEA

Datum

01.10.2021.

Vrijeme

11:50 - 13:00
DAN
SAT
MIN
SEK
PANEL JE ZAVRŠIO
Hvala svima koji su sudjelovali.
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.