Brže, bolje, zelenije!

Kako bi se postigao cilj klimatske neutralnosti do 2050., prometni sektor mora odigrati veliku ulogu.

Treba ga preobraziti, što će zahtijevati drastično smanjenje emisija stakleničkih plinova od čak 90 %, a istodobno društvu treba osigurati cjenovno pristupačna i ekološka rješenja.

Koliko je održiv promet prilika za doprinos oporavku i rastu gospodarstva EU?

Jesu li električni automobili zbog načina na koji se proizvode i kako se zbrinjavaju baterije zaista ekološki prihvatljivi?

Jesu li električni automobili skupi, teški za održavanje i nepraktični ili je to samo predrasuda?

SUDIONICI: 

MODERATOR: Saša Cvetojević


Datum

02.10.2021.

Vrijeme

16:30 - 17:30
DAN
SAT
MIN
SEK
PANEL JE ZAVRŠIO
Hvala svima koji su sudjelovali.
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.