Izrada drvenih igračaka

Zagonetno ali maštovito drvo!

Dječje igračke oduvijek su bile sredstvo kojim smo kao djeca otplovili u neke zamišljene i vedrije sfere. I danas, one su nezamjenjiv dio djetinjstva, a na nama starijima je da za svoje naraštaje biramo što kreativnije i zanimljivije. Jedan takav brend s nešto dubljom porukom svakako je Zagonetno drvo koje nam sa svojim radionicama stiže na prvi Greencajt festival.

Iza Zagonetnog drva stoji Matija Bobek iz mjesta Lopatinec blizu Čakovca – entuzijast, dječji animator i od nedavno likovni umjetnik koji preko didaktičkih igračaka, interaktivnih skulptura, uporabnih predmeta i ostalih prirodnina djeci kroz radionice prezentira vještine koje djeca isprobavaju, koriste maštu i dolaze ili ne dolaze do rješenja.

Djeca i roditelji će na radionici naučiti kako se prirodni materijal poput drva može pretvoriti u zanimljivu igračku, upoorabni predmet ili interaktivnu skulpturu te kako inspiraciju za stvaranje mogu pronaći svugdje oko sebe.


Datum

03.10.2021.

Vrijeme

11:00 - 13:00
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.