Izrada prirodnog sapuna

Koja je razlika između pravog sapuna i sintetičkog deterdženta?

Jou Jou Botanicals prirodni sapuni izrađeni su od prirodnih, korisnih sastojaka koji pročišćavaju kožu bez uklanjanja prirodnih ulja poput maslinovog, kokosovog i ricinusovog ulja te shea maslaca. Na radionici ćete naučiti kako nastaje sapun, kako funkcionira sapunski kalkulator, kako rukovati sastojcima i gdje ih nabaviti. Osim znanja, svaki će sudionik/ca kući otići s 1 kg vlastitog prirodnog sapuna.


Datum

02.10.2021.

Vrijeme

11:00 - 14:00
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.