“Nacrtaj lice svoje biljke”

Kako izgleda lice tvoje biljke?

Možda ste čitali upute o održavanju biljaka, ali možemo se složiti da svaka biljka ima svoju osobnost. U ovoj radionici imat ćete priliku na glinenoj teglici nacrtati lice biljke koju ste prethodno odabrali.

Prije nego što primimo kistove naučit ćemo nešto o glinenim teglama i kako ih najbolje koristiti te o biljkama koje ćemo saditi u tegle.


Datum

02.10.2021.

Vrijeme

15:00 - 18:00
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.