Održavanje materijala

Nove stare tenisice?

Kreativna Recreated ekipa već nekoliko godina restaurira tenisice, jer vjeruje u očuvanje kvalitete i produljenje uporabnog vijeka odjevnih predmeta. Kako očistiti staru kožu, oplemeniti boju, sakriti izlizane rubove i šavove pokazat će nam kreativci iz Recreateda koji već nekoliko godina u “promet” vraćaju kožne predmete koji su odavna otpisani. Ponesite svoj par kožnih tenisica ili torbicu koju želite obnoviti, pažljivo slušajte što kažu dečki i naučite kako obnoviti kožne predmete i dati im novu priliku.


Datum

03.10.2021.

Vrijeme

13:50 - 15:00
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.