Odvajanje otpada

Što je otpad, ako nije smeće?

Radionica se bazira na iscrpnom istraživanju Marine Matijević, inicijatorice edukativnog Instagram profila @jaboljigradjanin koja je inspiraciju pronalazila u brojnim životnim situacijama, te pitanjima svojih pratitelja. Na radionici ćete naučiti zašto je cirkularna ekonomija bitna te koliko se dugo razgrađuju materijali kada su odbačeni u prirodu. Osim toga, dočekat će vas vreće pune razinih tipova otpada s kojima se susrećemo svaki dan poput pakiranja omekšivača, keksa, pašteta, boca ulja, računa i brojni drugi te ćete naučiti kako ga pravilno odvojiti i odložiti.


Datum

03.10.2021.

Vrijeme

11:30 - 13:00
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.