Planiranje vrta na balkonu

Od balkona do stola.

Na ovoj radionici, urbana vrtlarka Andreja pokazat će kako crtati vrt i uspješnu tehniku uzgajanja hrane na balkonu. U ovo doba godine se mogu uzgajati začini poput korijandera, peršina i vlasca te lisnato povrće poput matovilca. I to sve u teglama na balkonu! Osim toga, Andreja će podijeliti vrijedne informacije i savjete kako razmnožavati ljekovite biljke poput stolisnika i mente. Ovu jesen bi urbani balkoni mogli postati male začinske džungle!


Datum

01.10.2021.

Vrijeme

15:30 - 18:30
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.