Zero Waste Lifestyle

Je li moguće živjeti bez otpada?

Vrećice, jednokratna plastična ambalaža, plastične slamke i boce nekoliko su najčešćih primjer otpada koji u velikoj mjeri zagađuje okoliš – stvorimo ga u jednom danu, a razgrađuje se stoljećima. Inicijativa Zero Waste Croatia već godinama održava edukativno-praktična predavanja o plastici i životu bez otpada te kako svako uz malo organizacije i kreativnosti, može na lak način živjeti ovaj životni stil koji nije nimalo štetan ljudima, životinjama i okolišu. Osim vrijednog znanja, svi sudionici će nakon radionice ponijeti prirodnu pastu za zube, dezodorans i balzam za usne koji su sami proizveli.


Datum

02.10.2021.

Vrijeme

14:30 - 17:30
DAN
SAT
MIN
SEK
RADIONICA JE ZAVRŠENA
Hvala svima koji su sudjelovali. Vjerujemo da ste naučili nešto novo :)
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.