Život u doba klimatske krize

20 najtoplijih godina u povijesti mjerenja zabilježeno je u posljednje 22 godine.

U protekle četiri godine došlo je do iznimne razine zatopljenja, kako na kopnu, tako i u oceanima. 2015., 2016., 2017. i 2018. bile su četiri najtoplije godine u povijesti mjerenja, što je jasan znak kontinuiranih dugoročnih klimatskih promjena koje se povezuju s rekordnim koncentracijama stakleničkih plinova u atmosferi… I ta nas činjenica mora zabrinuti.

Kako klimatske promjene utječu na naš svakodnevni život?

Kako ga oblikuju, koje prepreke stvaraju i kakvi su nam izgledi za preživljavanje?

Koje prakse ukinuti, koje prilagoditi, a koje nove uvesti?

SUDIONICI: 

MODERATORICA:  Tea Blažević

POWERED BY
WWF

Datum

02.10.2021.

Vrijeme

17:30 - 18:30
DAN
SAT
MIN
SEK
PANEL JE ZAVRŠIO
Hvala svima koji su sudjelovali.
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.