Svježe, kvalitetno, što više lokalno

bio&bio je dio Greencajt festivala!

Trgovina ekoproizvoda u zelenoj zajednici poznata je po svojoj zdravoj, ukusnoj i raznolikoj ponudi. Osim brojnih prehrambenih proizvoda, bio&bio nudi i organsku kozmetiku te razne ekološke proizvode za kućanstvo.

Što možete isprobati na Greencajt festivalu?
Smoothije i sladolede koji su ručno rađeni i bez šećera, Veganski Indy i Pippa.

Red je da iz Rougemarin parka izađete i s nekim novim znanjem, tako da će u subotu ambasadorica Anita Matić Delić na izložbenom štandu za sve okupljene pripremati jednostavan smoothie ili sladoled.

Photo by: Pexels

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.