Dajemo plastici drugi život, pomozite nam dati i treći!

Eko akcija Garnier Fructisa.

Garnier Fructis je osmislio eko akciju u zelenoj Expo zoni. Svaki posjetitelj koji donese praznu ambalažu sa sobom na Greencajt festival, osvojit će poklončić iznenađenja. Također, imat ćete priliku i čuti priču o tome što su sve do sada Garnier i Fructis učinili po pitanju održivosti, ali i koji su im planovi u budućnosti. Iskoristite još ono malo proizvoda što je ostalo u bočici i trk u Rougemarin park!

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.