HP Planet Partners – program recikliranja potrošnog materijala

Koju ulogu imaju kupci u recikliranju i kako da učinimo pomak?

Naglašavajući važnost kolektivnog ponašanja, HP ističe kako je moguće stvoriti djelotvorniju promjenu i pomoći planetu, ljudima i društvu. U svojoj proizvodnji koriste reciklirane plastične boce i vješalice te na taj način nastoje držati plastiku dalje od mora, oceana i odlagališta otpada. Posjetitelji Festivala u zelenu Expo zonu mogu donijeti iskorištene HP-ove tinte i tonere, te Samsungove tonere i time učiniti korak prema boljem smjeru, a HP će se pobrinuti za reciklažu iskorištenih ispisnih uložaka.

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.