Izložba „Štedi, štedi jer energija puno vrijedi“

U natječaju je sudjelovalo skoro 500 djece iz čak 65 škola!

Energetska kompanija Prvo plinarsko društvo osmislila je vrlo kreativan natječaj u suradnji s ekološkom udrugom Lijepa naša. Zadatak natječaja, koji je prihvatilo čak 65 osnovnih i srednjih škola, bio je kroz zanimljive i duhovite poruke, slikom i crtežom ilustrirati savjete o energetskoj učinkovitosti. Na Greencajt festivalu imat ćete priliku vidjeti veliku izložbu pravih umjetničkih djela ekološki osviještenih malih kreativaca!

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.