Kiehl’s „FUTURE MADE BETTER“

Inicijativa kojoj je cilj smanjenje lošeg utjecaja na okoliš te poboljšanje zajednica u kojima brend djeluje.

Kako? Stvaranjem odgovornijih formula s obnovljivim sastojcima i održivim pakiranjem, uz istovremeno poboljšanje materijala koji se koriste u Kiehl’s prodavaonicama.

Kroz program recikliranja i nagrađivanja (Recycle & Be Rewarded) Kiehl’s potiče svoje kupce da i oni sudjeluju u kreiranju bolje budućnosti. Od 2009. godine, brend je na svjetskoj razini prikupio čak 13 milijuna praznih Kiehl’s ambalaža i pobrinio se da budu pravilno reciklirane. U zelenoj Expo zoni također će prikupljati praznu Kiehl’s ambalažu proizvoda ili ambalažu beauty proizvoda drugih brendova, koju na kraju dana pravilno razvrstavaju za reciklažu. Svi posjetitelji koji donesu praznu ambalažu, dobivaju po 1 žig na kartici za reciklažu (svojoj postojećoj, a ako se tek upoznaješ s brendom i aktivacijom – dobivaš novu karticu i 1. žig na njoj).

Veliki dio namještaja u njihovim prodavaonicama izrađen je od recikliranog i obnovljivog materijala, za najveći dio asortimana ne koriste nepotrebna/dodatna kartonska pakiranja proizvoda, a internetske narudžbe isporučuju se u paketima koji su 100 % bez plastike. Sve to, ali i još puno toga, dokaz je kako u Kiehl’su brinu o okolišu te da na održivost gledaju kao na način života.

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.