LANDFILL HARMONIC

Film prati dječji orkestar iz paragvajske sirotinjske četvrti koji svira na instrumentima napravljenima od recikliranog smeća.

PETAK 01.10.2021 | 18:30h
REDATELJ: Brad Allgood | Graham Townsley  | Juliana Penaranda-Loftus
TRAJANJE FILMA: 84 min

Kad njihova priča postane viralna, orkestar je katapultiran u središte svjetske pozornosti. Pod vodstvom idealističkog glazbenog redatelja Favia Chaveza, ovaj neobični orkestar nađe  se u čudnom novom svijetu glazbenih arena i rasprodanih koncerata. Film je dokaz transformacije moći glazbe i otpornosti ljudskog duha, pritom se fokusirajući na dva vitalna pitanja našeg doba: siromaštvo i zagađenje otpadom. 

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.