Nivea Naturally Good linija proizvoda

Kako Nivea pazi na prirodu?

Poznato je kako NIVEA brine o zaštiti okoliša i nastoji poslovati na održivi način. Osim što koristi ekološki prihvatljive i biorazgradive zamjenske sirovine, nastoji i smanjiti upotrebu plastike i potrošnju vode.

U zelenoj Expo zoni predstavit će svoju Naturally Good liniju proizvoda. Ovi proizvodi, osim što su dobri za kožu, dobri su i za okoliš zbog biorazgradive veganske formule, a osim toga zapakirani su u bočicama od 97 % reciklirane plastike ili u reciklirani karton.

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.