Dođi na kavu i uljepšaj si dan brigom za bolje sutra

Prati put svoje kave!

Posjetitelji Greencajt festivala se u zelenoj Expo zoni mogu informirati o green inicijativama Barcaffea te na koji način zastupaju održivost i transparentnost. Skeniranjem QR koda na proizvodu, uz pomoć blockchain tehnologije, možete saznati odakle vaša kava dolazi, tko ju je proizveo te kako možete pružiti podršku ljudima koji su se pobrinuli za to da lijep dan započnete šalicom posebne kave. Potpuno transparentno od zrna kave do šalice!

S ciljem prijenosa cijele linije kave na pakiranje koje se može reciklirati, Barcaffe je odradio dobar početak posla s čak 20% proizvoda turske kave koji su već pakirani u foliju bez aluminija te smanjuje razinu CO2.

Do 2025. brand planira prijenos cijele linije kave na pakiranje koje se može reciklirati!

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.