Opel Mokka JEDNOSTAVNO ELEKTRIZIRAJUĆE

Nova Mokka postavlja nova pravila, a vožnju dovodi na posve novu razinu.

Kod Mokke je najvažniji napredak. S tim je ciljem opremljena visokoučinkovitim pogonskim agregatima i nudi izvanredan način rukovanja. Stopostotni električni pogonski agregat ima trenutačni moment od 260 Nm. Lagani električni pogonski agregat sa 100 kW (136 KS) savršeno je izbalansiran i podešen za vožnje uskim gradskim ulicama i širokim cestama, spreman na sve izazove koji slijede.

Tehnologija baterije nove generacije pruža slobodu duljih putovanja zahvaljujući dosegu od najviše 313 – 324 km, prema postupku WLTP2, sa samo jednim punjenjem.

Mislimo da je najbolje da iz prve ruke saznate na koji način Opel odgovara na potrebe moderne i urbane mobilnosti koja je u neprestanom razvoju.

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.