Kako na festival?


Biciklom ili pješke kreni, pa na Greencajtu rundu s Mastercardom okreni!

Svi oni koji na festival odluče doći pješice ili biciklom, na ulazu festivala mogu preuzeti Mastercard vaučer s popustom od 20% na konzumaciju. 

Za one koji bi rado odbacili motorna vozila kako bi na festival došli pješice ili biciklom – imamo rješenje!

U suradnji s  Nextbike sustavom javnih bicikala, prvim i najvećim ovakvim sustavom u regiji, omogućili smo vam besplatan dolazak na Greencajt. 

Tijekom tri dana festivala sve vožnje biciklima iz Nextbike flote, do i od lokacije festivala, bit će besplatne!
Popis lokacija na kojima možeš pronaći Nextbike pogledaj OVDJE!

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.