GREENCAJT

Prirodni i odgovorni proizvodi koji oduševljavaju ambalažom i sastavom

Sve češće ljudi posežu za proizvodima koji su odgovorni i prema našem zdravlju, ali i prema okolišu. Jedan od najpoznatijih brendova za njegu tijela NIVEA osmislila je liniju proizvoda Naturally Good koji jednako brinu i prema okolišu, ali i prema nama.

GREEN.HR

Briga za okoliš, ali u isto vrijeme briga i za našu kožu. Ovako bi se ukratko mogla opisati nova linija NIVEA proizvoda za njegu kože koji su zahvaljujući biorazgradivoj veganskoj formuli, koja sadrži čak 98 posto sastojaka prirodnog porijekla, dobri i za vašu kožu i za okoliš. Već je otprije poznato kako NIVEA brine o zaštiti okoliša i nastoji poslovati na održivi način. Osim što koristi ekološki prihvatljive i biorazgradive zamjenske sirovine, nastoji i smanjiti upotrebu plastike i potrošnju vode. Između ostalog riječ je i o Naturally Good uljnim gelovima za tuširanje koji dolaze u dva mirisa; cvijet divlje ruže i pamuka. Osim što u njima može uživati i suha i osjetljiva koža, novi NIVEA proizvodi pogodni su i za okoliš. Naime, dostupni su u pakiranju u bočicama od 97 posto reciklirane plastike te ne sadrže mikroplastiku, parabene i ostale štetne sastojke.

No, uljni gelovi za tuširanje nisu jedini proizvodi koji djeluju u suradnji s prirodom jer osim njih, u NIVEA asortimanu pronašli su se i proizvodi za njegu lica  koji ne štete okolišu te su prvi na masovnom tržištu izrađeni od 100 posto uravnoteženog materijala na bio bazi, zapakirani u reciklirani karton. Tu je i Naturally Good micelarni gel s organskom aloe verom i micelarnom vodom s čak 99 posto sastojaka prirodnog porijekla koji osigurava 100 posto transparentnosti za vas i vašu kožu. Za njegu tijela na tržište su izbačeni i NIVEA Body losioni koji su podignuli svoju kvalitetu na novu i zeleniju razinu te predstavljaju formulu s 98 posto sastojaka prirodnog porijekla. U njima je uživanje u hidratizaciji tijela zagarantirano i do čak 48 sati. Osim kraljevskog tretmana kože, ovi losioni također poštuju načela održivosti okoliša te donose revolucionarno pakiranje s čak 50 posto manje plastike. Zahvaljujući tome, bočica je lakša, mekša i potpuno savitljiva što znači da cijeli sadržaj pakiranja možete istisnuti sve do zadnje kapi.

Ako još niste posegnuli na policama dućana za nijednim od ovih proizvoda, Greencajt festival je možda pravo mjesto gdje ćete se na licu mjesta moći uvjeriti u kvalitetu i odgovornost ovih proizvoda koje ćete poželjeti imati u svojoj kupaonici. Naime, u zelenoj Expo zoni NIVEA će predstavit će svoju Naturally Good liniju proizvoda. Stoga, od 1. do 3. listopada posjetite Greencajt festival u zagrebačkom Rougemarin parku i pronađite nešto za sebe u mirisnom, odgovornom i njegujućem NIVEA kutku.

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.