GREENCAJT

Znate li kako obnoviti stare tenisice bez puno muke? Saznajte na Greencajt festivalu…

Kreativna Recreated ekipa već nekoliko godina restaurira tenisice, jer vjeruje u očuvanje kvalitete i produljenje uporabnog vijeka odjevnih predmeta. Pokazat će vam kako to učiniti na radionici u sklopu Greencajt festivala!

GREEN.HR

Ne možete se odvojiti od starih adidas Stan Smith tenisica? Model Nike Cortez vam je toliko drag da svoju dnevnu kombinaciju ne možete zamisliti niti s bilo kojom drugom obućom? Imate omiljene tenisice koje vas u vašim avanturama prate već godinama, ali nisu više reprezentativne? Pa, zaustavite se na trenutak i promislite. Možda vašem omiljenom paru obuće ima spasa i možete ih nositi još neko vrijeme. Rješenje dolazi s potpisom Premium shoe, textile and leather care obrta Recreated čiji su osnivači braća Kristian i Adrian Cvijić. Kao što mu i samo ime govori, radi se o zanatu koji na jedinstven način iznova unosi novu dušu u tenisice.

U trenu stare, crne platnene tenisice postaju upečatljiv detalj svakog outfita uz dodatak omiljenog emojija, jednostavne bijele tenisice dobivaju zanimljivo izvezene likove po dužini cijele cipele ili tek neku zanimljivu novu boju. No čak i ako vam se potpuna promjena izgleda vaše obuće čini previše radikalnom i želite da zadrže originalni izgled, Recreated obavlja i jednostavnu restauratorsku djelatnost. Bez problema će se stara koža ponovno očistiti, boja će se oplemeniti, a svi potencijalni nedostaci poput izlizanih rubova i šavova više neće biti toliko vidljivi. Osim obuće, obnavljaju i modne dodatke kao što su kožne torbe.

Kreativna Recreated ekipa vjeruje u očuvanje kvalitete i produljenje uporabnog vijeka odjevnih predmeta i zato smo ih pozvali da na Greencajt festivalu održe radionicu kako bi i vas potaknuli da njegujete istu filozofiju. Kako očistiti staru kožu, oplemeniti boju, sakriti izlizane rubove i šavove pokazat će nam kreativci iz Recreateda koji već nekoliko godina u “promet” vraćaju kožne predmete koji su odavna otpisani.

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.