Green prix

U sklopu GREENCAJT festivala dodjelit ćemo GREEN PRIX NAGRADE za najzapaženija postignuća kompanija, organizacija, osoba i inicijativa u području zelenog poslovanja.

Za svaku kategoriju prijavljene kandidate vrednovat ćemo prema unaprijed definiranim kriterijima, a oni s najvišom ocjenom Green.hr žirija bit će proglašeni dobitnicima nagrada.

Dodjela nagrada održat će se u petak 01.10.2021. u 19h na Greencajt festivalu.

Tijelo koje će analizirati, vrednovati i ocjenjivati nominirane projekte
je žiri u sljedećem sastavu:

Dijana Varlec
viši stručni savjetnik u HGK, Odjel za energetiku i okoliš, Sektor za industriju i održivi razvoj
Kristina Posilović
savjetnica ministra za održivi razvoj,
Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja
Lidija Pavić-Rogošić,
direktorica ODRAZ-a
Prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić
Ekonomski fakultet Zagreb
Vinko Filipić
direktor Greencajt festivala
Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.