PRESS

Akreditacija

Ukoliko želite pristupiti festivalu kao predstavnik vašeg medija, molimo vas da popunite ovaj formular.

Dragi naši novinari,

stojimo vam na raspolaganju oko svih eventualnih pitanja te bilo kakve pomoći oko našeg festivala. Za vas smo osigurali sve što će vam pomoći u radu i praćenju našeg programa.

Ukoliko se želite akreditirati i time ostvariti pristup svim našim lokacijama ili želite dogovoriti intervju sa nekim od organizatora, odnosno sa nekim od gostiju festivala, molimo Vas da ispunite prijavnicu za akreditaciju.

Ulaz će biti omogućen svim sudionicima koji imaju EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili antigenski test. 

Greencajt brine!

Ovogodišnji Greencajt Festival prilagođen je trenutnim okolnostima pa je u skladu sa time, uvjet za ulazak na festival EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa izdan od strane nadležne zdravstvene ustanove zemlje iz koje dolaze (ne stariji od 48 sati) te osobe koje posjeduju liječničku potvrdu da su prebolile bolest COVID-19 (maksimalno 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa). Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju imati potvrde niti se testirati. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor Greencajt festivala po cijeni od 60 kn.

Budimo svi zajedno odgovorni i osigurajmo ugodno i bezbrižno druženje te ponesimo sa sobom lijepe uspomene kao i nova znanja i iskustva.