Empowering sustainability

Empowering sustainability

European Climate Foundation naglašava nužnost brze transformacije naše ekonomije i životnih stilova kao važan odgovor na ključne društvene izazove. Da bismo postigli dugoročno rješenje za nastale klimatske promjene potrebno je aktivno uključiti sve društvene slojeve.

Greencajt festival želi aktivno djelovati i imati ključnu ulogu u okupljanju stručnjaka i entuzijasta u cilju zajedničkog oblikovanja održive budućnosti i rješavanja ključnih izazova klimatskih promjena. Festival, najveći regionalni događaj posvećen održivosti, pruža odgovore na ključna pitanja iz područja ESG.

Osim stručnjaka i entuzijasta, ova platforma okuplja i dionike privatnog i javnog sektora koji sagledavaju održive prakse u različitim industrijama i segmentima, te raspravljaju o izazovima zelene tranzicije koja oblikuje našu sadašnjost i budućnost.

Greencajt ne samo da pozicionira grad Zagreb kao odgovornu i održivu destinaciju, već ga istodobno predstavlja kao inspirativno središte okupljanja svih onih koji postavljaju održivost kao svoj prioritet!