(Ne)moguća misija: RokOtok – Velika priča o Malom princu…

Donosimo vam priču o jednom obećanju danom radoznalom i veselom dječaku koji je sa svojim ocem isplanirao obići sve hrvatske naseljene otoke. Nažalost, ta je zajednička avantura naglo prekinuta u njegovoj trinaestoj godini kada je Rok napustio ovaj svijet, no njegov otac Ribafish odlučio je ispuniti obećanje i plivati od otoka do otoka, uključujući drugu djecu i roditelje u očuvanju prirode i čišćenju Jadrana.
Ovaj, kako za sebe voli reći „profesor geografije u mirovanju“, već je obišao mnoge otoke i sada se priprema za treću etapu projekta. Kroz priče o ekološkoj svijesti, učenju kroz igru, radionicama i promišljanju o našoj ulozi u očuvanju planeta, Ribafish nas podsjeća da mala djela mogu imati veliki utjecaj. Stoga ne čudi da ga na tim pothvatima, gdje pliva od otoka do otoka, prate mnogi drugi plivači, profesionalci i amateri, te dočekuje mnoštvo djece i roditelja.
Dok dijeli svoju strast i ljubav prema prirodi, svaka priča RokOtoka trenutak je suživota s prirodom i postaje korak prema boljoj i čišćoj budućnosti. Vjerujte u nemoguće i inspirirajte se pričama Ribafisha i RokOtoka, jer u srcu svakog velikog pothvata leži iskra jednog Malog princa.