Personal Stories, Collective Future

Gdje smo danas kao društvo i što se promijenilo u odnosu na prije? Na ovom panelu dovodimo poznate javne osobe i mlade, koji će podijeliti svoja osobna iskustva i razmišljanja o ključnim pitanjima današnjice. Koliko tehnološki napredak potiče, a koliko nas udaljava kao ljude te kakav svijet ostavljamo budućim naraštajima. Vidimo li da su na obzoru generacije koja će znati pametnije upravljati svojim resursima: vremenom, klimom i međusobnim osnaživanjem – i kakve veze demokracija ima s tim?

Govoreći o svojim osobnim iskustvima i pogledima na kulturu, ljude, građanske vrijednosti i život, panel će otvoriti i zanimljiva razmišljanja o tome kako svaka pojedinačna priča može poslužiti kao most povezivanju različitih generacija.
Nećemo se baviti stručnim analizama, nego pokušati dati inspirativna iskustva i autentična viđenja govornika o tome što svatko od nas može poduzeti kao pojedinac ili unutar zajednice, kako bismo oblikovali pozitivne promjene među ljudima.
Pridružite nam se na ovom krivudavom, ujedno i zabavnom putovanju gdje će u fokusu biti razgovori o društvenoj odgovornosti, snazi zajedništva i nadi.

MODERATOR:
Nevena Rendeli Vejzović