U potrazi za Svetim gralom održivosti

U traganju za Svetim Gralom održivosti, postavlja se ključno pitanje: koliko energije zaista treba Europi i svijetu? Ta potraga često podsjeća na avanturu Indiane Jonesa, gdje je potrebna hrabrost i stručnost poput one Noé von Hulsta, jednog od najistaknutijih međunarodnih stručnjaka za energetsku održivost.
Noa će nas provesti kroz kompleksan put prema energetskoj neutralnosti, put koji ovisi o širokoj podršci političkih lidera, industrije i šire javnosti. Na predavanju će istražiti različite aspekte održivosti, bacajući svjetlo na količinu energije koja nam je potrebna i pitanje: Možemo li postati potpuno energetski neutralni?
Koliko je važna tema „čistog vodika“, specijalnost ovog međunarodnog stručnjaka, možemo vidjeti i iz njegove izjave: „U nadolazećim mjesecima čut ćemo mnogo više o politikama za poticanje stvaranja jedinstvenog tržišta čistog vodika u Europi. Budućnost čistog vodika već je počela…“
Ovo predavanje ne samo da rasvjetljava trenutačna pitanja oko energetske neutralnosti, već nas potiče na zajednički angažman prema održivom sutra. Vidimo se na putovanju koje će promijeniti naš način razmišljanja o energetskoj budućnosti!

Noé van Hulst
MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I KLIMATSKE POLITIKE NIZOZEMSKE, POVJERENIK ZA VODIK