WILD: BACK TO THE ROOTS

Ben Fogle, čovjek koji je preveslao Atlantik, popeo se na Mount Everest i obišao više od 50 zemalja svijeta, donosi svoje jedinstveno iskustvo na Greencajt. Istaknuti istraživač, avanturist i zaljubljenik u divljinu, s hrvatskom će publikom podijeliti svoje najznačajnije doživljaje tijekom 11 godina istraživanja različitih dijelova svijeta. Od toga kako je preživio na udaljenoj planinskoj farmi u indijskim Himalajama, do susreta s pojedincima i obiteljima koji su ga duboko dirnuli i promijenili njegovu perspektivu na život.
Kroz svoje avanturističke putopise „New Lives in the Wild“, Ben je istraživao skrivene kutke Filipina, Australije, Namibije te se upustio u avanture unutar Arktičkog kruga. No, “New Lives in the Wild” nije samo poznata emisija: to je Benova osobna oda ljudima koji su mu otvorili oči prema jednostavnijem, autentičnijem životu. Stoga se pripremite na predavanje koje nije samo priča o putovanjima; to je poziv na promjenu perspektive i ponovnom otkrivanju jednostavnosti života s prirodom.
Prepustite se priči o hrabrosti, promjenama i divljoj strani svijeta ispričanoj sa strašću i poštovanjem prema prirodi. Ovo je zasigurno jedno od predavanja koje će potaknuti mnoge na razmišljanje o vlastitim koracima prema smislenijem životu povezanom s prirodom.

Ben Fogle
BBC NOVINAR I AUTOR TV SERIJE "LJUDI OD DIVLJINE"