SHOWDOWN: Crypto is bullshit? No. ESG is bullshit?

U ringu su se našla dva teškaša: Crypto i ESG. S jedne strane, Vlaho Hrdalo, uvjereni zagovornik kriptovaluta, sa svojom ekipom “Blockchain Warriorsa”, spremnom da preuzme svaki argument i obrani svijet kripta. S druge strane, Karla Alfier, stručnjakinja za ESG područje, s vojskom “Sustainable Sentinels”, koja nije zadovoljna sveprisutnom euforijom oko kriptovaluta, tvrdeći da je put prema održivijoj budućnosti upravo u ESG-u.
A kako će izgledati ova borba? Hoće li kripto pobornik ući u ring s lepezom kripto-uvjerenja i riječima punim euforije kako kripto revolucija donosi financijsku slobodu ljudima širom svijeta? Hoće li Alfier braniti svoj stav uvjerenjima da takva „sloboda“ ugrožava okoliš i troši enormne količine energije za rudarenje kriptovaluta?
Dok se verbalni okršaj razvija, nitko nije siguran tko će izaći kao pobjednik. Hrdalo i Alfier izmjenjivat će argumente, koristeći svaku priliku da osnaže svoj stav i ospore protivnika. Napetost će rasti, a pitanja koja postavljaju jedno drugome postati će sve provokativnija, a rasprava dinamičnija.
Kroz ovaj duel publika će imati priliku dublje razumjeti argumente i stavove obje strane. Razmjena mišljenja i argumentirana rasprava, možda će otkriti da istina leži negdje između ili ipak ne. Borba tek počinje, a tko će izaći kao pobjednik, saznajte u ovom intrigantnom duelu i odlučite sami.

Vlaho Hrdalo
HRVATSKA UDRUGA ZA BLOCKCHAIN I KRIPTOVALUTE, PREDSJEDNIK
Karla Alfier
ALFIER CONSULTING, STRUČNJAKINJA ZA ESG PODRUČJE