Marina Spadafora

FAIR FASHION AMBASADORICA ODRŽIVE MODE I DOBITNICA UN NAGRADE "WOMEN TOGETHER"

Marina Spadafora je kroz svoju bogatu karijeru surađivala s najprestižnijim svjetskim brandovima poput: Ferragama, Prade, Miu Miu-a, osvajajući srca ljubitelja mode diljem svijeta.

Danas, Marina predvodi revoluciju u modnoj industriji kao istaknuta ambasadorica održive mode i suradnica brenda Marni. Njezin strastveni angažman za promicanje pravedne mode nije ograničen samo na dizajnerske ateljee; Marina je također duboko involvirana u humanitarne projekte diljem svijeta.

Osim što  posjeduje brend „Moda s misijom“, snažno djeluje u izgradnju pravedne mode diljem svijeta. Sudjelovala u projektima Ujedinjenih naroda u zemljama poput Gane, Etiopije, Kenije, Tanzanije i Egipta.

Marina je profesorica etičke mode na uglednim akademijama u Italiji i diljem svijeta. Za svoj rad dobila je mnoga priznanja, uključujući nagradu Ujedinjenih naroda “Women Together” 2015. godine u New Yorku. Poznata je i po TEDx govoru o održivoj modi održanom 2014. godine, koji je ostavio dubok trag u industriji. Koautorica je knjige “Revolucija počinje iz vašeg ormara” s Luisom Ciun, koja promiče svijest o održivosti u modnoj industriji.

Pogledaj i ostale govornike