Tomislav Bunjevac
ENNA OPSKRBA, DIREKTOR SEKTORA POSLOVNIH OPERACIJA
Mario Mandarić poznato je lice u svijetu gastronomije, a odnedavno je novi glavni chef poznatog zagrebačkog restorana NOEL, jedinog restorana u Zagrebu s Michelinovom zvjezdicom. Slovi za jednog od najboljih mladih kuhara s impresivnom biografijom, jer tek su mu 32 godine, a radio je već u nekima od najboljih svjetskih restorana. Na Tajlandu je imao vlastiti restoran, a radio je i u engleskom restoranu The Fat Duck, sa čak tri Michelinove zvijezdice. Mario je poznat i po svom humanitarom radu, te je uvršten na Forbesovu listu trideset najutjecajnijih ljudi u Europi ispod 30 godina.Osim toga, žestoki je protivnih bacanja hrane, a sve je počelo jednom donatorskom večerom koju je Mandarić pripremio od namirnica koje su trebale završiti u smeću. Ovaj svestrani kuhar, humanitarac i zaljubljenik u zero-waste filozofiju u gastronomiji, danas uči kako biti pilot i vodi tvrtku za consulting u ugostiteljstvu.
ENNA OPSKRBA, DIREKTOR SEKTORA POSLOVNIH OPERACIJA
BIOMANIA, OSNIVAČ
MODERATOR
MODERATOR
MODERATORICA
MODERATOR