Otpad je neuspjeh mašte!

Otpad za njega nije problem; otpad je prilika za inovaciju i pozitivnu promjenu. A kako voditi restoran bez otpada? Zero-waste heroj iz restorana Silo u Londonu predstavit će nam svoju radikalnu viziju hrane bez otpada. Na predavanju Douglas nam donosi svoju perspektivu shvaćanja hrane i predstavlja kako je to proveo u djelo, upravo u svom restoranu. „Koristite lokalno, a kod kuće napravite ono što ne možete pronaći u okolici.“- kaže nam Douglas i podsjeća da neuspjeh rađa snagu za inovaciju.
Primjer restorana Silo, koji je postao sinonim za održivost i kreativnost, putovanje je u zero waste revoluciju. Inspirirajte se zero-waste filozofijom poznatog pionira održivosti i britanskog chefa McMastera, koji svojom nevjerojatnom vizijom pretvara izazov u priliku te uči svijet kako da “okrene pilu” prema održivijoj budućnosti. A možemo li doista reciklirati sve namirnice? Douglas McMaster nas uvjerava da je to moguće.

Douglas McMaster
VLASNIK LONDONSKOG „SILO“ RESTORANA, PRVOG ZERO-WASTE RESTORANA U SVIJETU